l_1c926bcc5be84176a0e255440a2ebc73

YAHOO….. akhirnya band indie buat gig besar-besaran kat stadium kajang…. sudah tentu ak nie salah seorg dari jutaan peminat band-band indiependent ini, tidak akan melepaskan peluang untuk menyaksikan gig tersebut. Kepada peminat-peminat band indie di seluruh kajang dan bangi bole lar ramai-ramai turun ke stadium kajang…. bg ak lebih baik beri peluang kepada band-band nie buat persembahan terbuka di stadium drpd membuat persembahan tertutup di celah-celah kota raya.

band-band yang akan perform: Couple, Bunkface, The Times, Bittersweet, Pretty Ugly, Love Me Butch, One Buck Short, Grey Sky Morning, Joanna and Co, Sharpshooter, Romancesa, Manis, Wasted Room, Sugar Love Cookies, Bintang Batu, Kid N Xera, Diary, Api Band, Bob KU2 And The Geng Jahat dan lain2…..

waaaa… banyak nyer band2 yg perform. ermnn.. dah nama nya Festival Muzik. tp yang paling ak tak sabar nak melihat band couple. suke sesangat dengan lagu-lagu band tuh. tapi malangnya ak tak mengenali lagi siapa empunya band tersebut. haha…. lain lar, kalau band meet uncle hussien, hujan, bettersweet, one buck short tue dah kenal sangat…

bayaran tiket tuh not bad lar, tp…. yg tak best nyer ak maybe kene pergi gan adek aku lah… sbb sume kawan-kawan ak kat kajang nie bdk2 skema. haha…. sbnarnya aku p0n sama, tp apa salahnya break the rules skali skala…. pergi p0n gan adek lelaki ak, so pandai-pandai lar simpan…. hehehe~